Brezplačni uvodni trening

Brezplačni uvodni trening je namenjen spoznavanju posameznika z veščino in ugotavljanjem njegovih psihomotoričnih sposobnosti, saj se te od človeka do človeka razlikujejo.

Prilagajanje posamezniku

Glede na uvodni trening se skupaj s kandidatom odločimo za izbiro najprimernejše veščine ter ustrezen nivo vadbe, kar daje maksimalne rezultate in možnost za napredek. Intenzivnost vadbe se prilagaja.

Strokovni trenerji

Vsi trenerji so izobraženi znotraj posameznih veščin, prav tako pa tudi na Fakulteti za šport ter v okviru posameznih panožnih zvez. Konstantno se udeležujejo strokovnih seminarjev, licenciranj in izobraževanj.

Programi

Na voljo je več borilnih veščin oziroma panog kot npr. brazilski jiu-jitsu (BJJ), mixed martial arts (MMA), kickboxing, tajski boks, samoobramba itd. Treningi pa so primerni tako za rekreativce kot tudi tekmovalce.

Najboljši trenutek, da se pričnete ukvarjati z borilnimi veščinami, je pri osmih letih.... in danes        
- dr. Neven Polajnar
About2-1

O NAS

Red eagle akademija borilnih veščin deluje od leta 2008

USTANOVITELJ IN GLAVNI INSTRUKTOR TER MOJSTER JE dr. neven polajnar,

po izobrazbi doktor znanosti, ki je v svetu borilnih veščin prisoten preko 30 let, akademijo borilnih veščin vodi 15 let, pred tem pa je tekmoval ter nabiral znanje in izkušnje v več različnih veščinah. 

V brazilskem jiu-jitsu (BJJ) je v črni pas imenovan s strani Romera "Jacare" Cavalcantija, enega najbolj eminentnih imen v tej veščini, mojstrska linija pa je sledeča:

 Helio Gracie - Rolls Gracie - Romero "Jacare" Cavalcanti - dr. Neven Polajnar

Od večine BJJ šol se razlikujemo tudi po tem, da imamo široko znanje tudi iz drugih, "udarjaških" veščin, saj je glavni inštruktor ves čas prakticiranja in nabiranja znanja v BJJ-u, vzporedno enako aktiven v boksu, tajskem boksu, kickboxingu in ostalih sorodnih veščinah, kar predstavlja specifičen pogled tudi na BJJ kot borilno veščino.

Poleg ostalih certifikatov (Alliance, IBJJF, ADCC, KnifeFencing) pa ima pridobljeno ima tudi najvišjo stopnjo - trener kickboxinga druge stopnje - opravljeno na Fakulteti za šport in znotraj WAKO KBZS in je strokovno usposobljen za delo v športu na višji stopnji.

Pri nas BJJ NI LE ŠPORT ni NI LE "SAM SEBI NAMEN", temveč je umeščen v kompleksno razumevanje borilne veščine in samoobrambe, praktikant pa tako lahko spozna tudi principe "vale-tudo" in MMA borbe.

Poleg glavnega inštruktorja so v akademiji prisotni tudi drugi inštruktorji, ki so vsi strokovni za posamezno veščino: boks, kickkboxing, tajski boks, BJJ in MMA. Praktikant lahko obiskuje eno izmed veščin ali več različnih, vsako pa lahko trenira rekreativno ali tekmovalno.

1
Gold Medals
1
Branches
1
Expert Trainer
1
Daily Customer

Zastavite nam vprašanje

Spoznajte Naše inštruktorje

dr Neven Polajnar
dr. Neven Polajnar (glavni instruktor in ustanovitelj)

- Alliance BJJ Black Belt

- Kickboxing instruktor in športni delavec višje stopnje

- instruktor ter praktikant MMA-ja, rokoborbe, boksa, tajskega boksa in urbane samoobrambe

- dolgoletni instruktor z množico osvojenih trofej vseh nivojev v različnih borilnih veščinah
Vladimir Rogic
Vladimir Rogić (pomožni kickboxing instruktor)

-športni delavec in trener kickboxinga

-dolgoletni praktikant ter tekmovalec kickboxinga

home13
Anže Egart (pomožni BJJ / MMA instruktor)

- Alliance BJJ brown belt

-športni delavec in trener kickboxinga

- dolgoletni BJJ / MMA praktikant in tekmovalecAndrej Zveglic
Andrej Žveglič (zunanji sodelavec)

-mojster tajskega boksa najvišje stopnje

-selektor slovenske reprezentance tajskega boksa

-dolgoletni instruktor z množico osvojenih trofej vseh nivojev


Testimonial